Община Асеновград призовава да не минаваме по пътя Асеновград - Първомай

Заместник-кметът по строителството в Асеновград инж. Стоян Димитров и представители на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ), представители от фирмата изпълнител и пътна полиция от подразделението в Асеновград, проведоха днес среща във връзка с ремонтните дейности, извършвани по пътя Асеновград - Първомай.

На срещата бе уточнено, че към момента, както и в почивните дни, ремонтните дейности изпълнявани по път III-667 продължават.

До сега в с. Козаново е изпълнен изкопа за подмяна на двата водопровода, този, който захранва самото село и магистралния водопровод, който захранва селата Избеглии и Конуш.

От понеделник (30-ти май) от ВиК – Пловдив започват монтажа на тръбите в с. Козаново.

Транспортът ще бъде прехвърлен през обходни маршрути зависимост от местата, на които се изпълнява.

Целият път между гр. Асеновград и с. Дълбок извор е фрезован и се кара върху трошенокаменна настилка.

Събота, неделя и понеделник (28-ми;29-ти и 30-ти май) започва рециклирането на участъка между с. Дълбок извор и с. Патриарх Евтимово и в диапазона от 08:00 ч. до 18:00 ч. движението между двете села ще бъде преустановено.

Молят се гражданите да използват обходни маршрути и не затрудняват работата на строителите, за да се постигне качество на ремонта, препоръчително е този маршрут да не се използва въобще.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини