ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета "Габровски"

ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета "Габровски", но всичко зависи от програмата и от начина, по който ще се представят. Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на брифинг пред журналисти.

По думите му програмата на правителството е много важна и е много важно какво ще прави самият кабинет. Иначе нищо нямало на всяка цена. В момента ДПС прави големи компромиси за подкрепата на правителството, но утре от формацията на Карадайъ ще изложат своите аргументи. Повече възможности за журналистически въпроси не бе дадена.

Припомняме, че през изминалата седмица по време на последната си среща с представителите на "Български възход" Николай Габровски обеща, че програма на проектоправителството му ще бъде публикувана. Такава и до този момент няма. Към момента отказ от подкрепа на правителството Габровски с първия мандат на ГЕРБ/СДС са заявили от "Продължаваме промяната", БСП, "Демократична България" и "Възраждане". Секунди преди това лидерът на "Български възход" Стефан Янев отказа да издаде дали парламентрната му група ще даде подкрепа за Габровски.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини