Жители на Кирково към ПП”Възраждане”:Запазете българския лев!

Изображение 1 от 5

      Над 100 души от Кирково и околните села подкрепиха подписката на ПП „Възраждане” за иницииране на референдум за запазване на българския лев и неприсъединяване към еврозоната. Кирковчани за по-малко от два часа изразиха мнението си от този важен за цялата ни нация въпрос. Те имаха възможност и да се срещнат с водача на листата на ПП „Възраждане” за Девети кърджалийски многомандатен район и ексдепутат от две поредни Народни събрания Георги Георгиев и областната координаторка на партията Анета Георгиева, която е втора в листата.

      Българският народ, а не Брюксел трябва да решава този въпрос,единни бяха десетки кирковчани. Те поискаха от номинираните за народни представители Георги Георгиев и Анета Георгиева повече подробности за процедурата за провеждане на референдума. Интересуваха се докъде върви подписката в страната.

      Кирковчани споделиха, че са обеднели много през последните две години. Желаят да има редовно правителство, което да донесе стабилност на България и да управлява,но  не както евроатлантическите партии.

      Хората искат гласът им да бъде чут. Не политиците да ги навестяват по време на предизборни кампании, а редовно да бъдат сред тях по време на мандатите си като народни представители. Това сподели за Кърджали бг вести Георги Георгиев. Той цитира жители на кирковското село Домище дошли на пазар. Те му припомнили удовлетворението на съселяните си от визитата на депутата от ПП”Възраждане” през декември 2022 г.

     Ние сме единствената народна партия в страната и се стараем да бъдем близо до народа, подчерта Георгиев.

      Депутатът от 47-то и 48-то Народно събрание посочи,че ПП „Възраждане” има симпатизанти в Кирково,но подхожда предпазливо към създаването на структура. Целта е да не допуснем в редиците ни хора, обсебени от политическото номадство, каза още Георгиев. Искаме хората да се докажат, наблегна той.

    На последните парламентарни избори община Кирково беше на второ място по гласове за ПП Възраждане,след община Кърджали и има потенциал за развитие на структура на партията. 

      От „Възраждане” смятат Кърджалийско  за труден за работа район. Хората са притеснени от феодалното господство на ДПС. Те се страхуват да изразят предпочитания към ПП „Възраждане”, защото ги е страх от политически репресии.

      Днес в 10,00 часа членове на листата на партията,водени от Георги Георгиев ще се срещнат с крумовградчани. На 27 март предстои разговор с кърджалийци. На 28 март ще посетят Момчилград.

    Гласувайте с №3 в интегралната бюлетина.

    Георги Кулов

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини