Крумовградчани към ПП „Възраждане”:Спрете износа на боеприпаси и оръжие за Украйна!

Изображение 1 от 6

      Спрете износа на оръжие и боеприпаси за Украйна!Вие сте народна партия и трябва да защитите неутралитета на страната ни в руско-украинския конфликт.Износа на боеприпаси и оръжие само удължава агонията на войната.С тези думи кримовградчани посрещнаха представители на листата на ПП „Възраждане” за Девети кърджалийски многомандатен район.Те казаха,че надеждата е единствено в патриотите от „Възраждане”.

     Водачът на листата ексдепутатът Георги Георгиев и областната координаторка Анета Георгиева,която е негова подгласничка бяха солидарни с мнението на своите домакини.

      Десетки крумовградчани изразиха мнението,че приемането на еврото и ликвидирането на лева ще доведе до увеличаване на инфлацията,до обедняване и срив на заплатите.Еврото ще удари стандарта на живота ни,категорични бяха хората от Крумовград.Над 100 души се подписаха в подписката за иницииране на референдум за запазването на българския лев като национална валута.В момента, в който крумовградчани разбраха за какво е подписката,те веднага се нареждаха да я подкрепят,сподели за Кърджали бг вести Анета Георгиева.

    Георгиева подчерта пред Кърджали бг вести: Хората бяха категорични,че и сега проблем са високите цени и инфлацията.Бъдещето което им готвят евроатлантическите партии не е розово.

      Мнозина крумовградчани изразиха безпокойство за поминъка на града след приключването на златодобива.Те смятат,че отново ще има безработица и бедност.Смятат,че концесията трябва да се анулира и добиваното злато да остава в нашата страна,в нашите трезори.

    Гласувайте с №3 в интегралната бюлетина.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини