Хасковлии сигнализираха за амортизирани табели на „Кенана“, Общината подготвя нови за парковете

Изображение 1 от 3

    Хасковлии сигнализираха за стари и амортизирани табели в хасковския парк „Кенана“. Една от тях се намира в началото на голямата алея. На нея е било посочено, че се забранява свободното разхождане на кучета, като за нарушението глобата е 300 лева.

    Хасковлии смятат, че табелите трябва да бъдат подменени, за да са по-видими за гражданите.

    На запитване на Haskovo.net, от Община Хасково заявиха, че са запознати със случая и работят по въпроса. Уточниха, че е заявено изработването на нови табели. За целта обаче те трябва да бъдат прецизирани, тъй като са различни – едни сочат мястото за разходка или свободно пускане на домашни любимци, други указват, че е забранено това или е разрешено. От администрацията уточниха, че новите табели са предвидени за трите големи хасковски парка – „Кенана“, „Ямача“ и новия над ДНА.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бат Танас общественик
      29 -6
      14:25, 19 апр 2023
      И със стари и със нови табели все е тая! Кучета се разхождат и стопаните им ги облекчават точно под табелите и за капак се разхождат и бездомни кучета със стикери ухото! Кучетата в Хасково са като свещени животни както кравите са свещенни животни в Индия и почти индиец за областен !
      Охраната в Кенана я мързи дори да иде и да се изпикае, камо ли да направи някаква забележка на недобросъвестните стопани !
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини