ЦПЛР "Васил Левски" - Асеновград отпразнува своя 70-годишен юбилей

Изображение 1 от 2

    Фоайето на Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ в Асеновград едва побра публиката на тържествения концерт на Център за подкрепа и личностно развитие (ЦПЛР) „Васил Левски“.

    Сградата се пръскаше по шевовете, препълнена от желаещи да гледат спектакъла.

    Дъждовното време само промени мястото, но интересът към събитието бе изключително висок.

    Юбилейният концерт–спектакъл „Живи корени“ на ЦПЛР „Васил Левски“ се проведе по повод 70 години извънучилищни дейности в Асеновград.

    Официален гост бе зам.-кметът Петър Петров.

    След като се наслади на впечатляващите изяви на младите хора от центъра, той връчи на техния ръководител Георги Анастасов букет, специален плакет и поздравителен адрес от името на кмета на общината д-р Христо Грудев.

    Директорът на ЦПЛР, на свой ред, поднесе почетен плакет за градоначалника, в знак на признателност за добрата съвместна работа.

    Ето какво гласи поздравителният адрес от кмета д-р Грудев:

    „Уважаеми господин Анастасов,

    Уважаеми преподаватели,

    Поздравявам Ви със 70-тата годишнина на Център за подкрепа и личностно развитие “Васил Левски”.

    Вашият център носи името на национален герой. А Вашата дългогодишна образователна и културна дейност е възпитала множество достойни асеновградчани и е дала успешен житейски старт на много млади хора.

    През годините, в които съществува, Център за подкрепа и личностно развитие се утвърди като място, на което децата и подрастващите на Асеновград имат възможността да оползотворяват свободното си време.

    В различните извънкласни дейности и клубове те могат да развиват своите таланти, да създават добри приятелства и най-важното – да изградят навици за своето пълноценно развитие.

    Благодаря на екипа от преподаватели за дългогодишната и всеотдайна работа!

    Пожелавам Ви здраве, успехи и осъществени нови идеи! И нека съхраните енергията, надеждата и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи значимостта на това, което правят за нашите деца - децата на Асеновград.“

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини