Втори труп е намерен в околностите на София

Втори труп е намерен в околностите на София, потвърдиха днес и от МВР. Смята се, че намереното тяло е на Иван Петров - Сапата, но това предстои да бъде доказано след извършването на ДНК-експертизи. За Иван Петров-Сапата се смята, че е доставил джипа за отвличането на бизнесмена Киро Киров, предаде КРОСС.

Вчера градският прокурор на София Николай Кокинов каза, че са намерени два трупа в околностите на София в Плана планина край софийското с. Железница. Едното тяло вероятно е на Юлиян Лефтеров, известен като автокрадец, който бе отвлечен на 8 януари миналата година пред дома си в столичния кв. "Лозенец".

Кокинов заяви, че двата трупа не са свързани с убийството на Боби Цанков. На въпрос дали имат връзка с бандата за отвличания „Наглите", Кокинов заяви: „По-скоро това, да".

Предполага се, че труповете са открити след показанията на един от задържаните при акция „Наглите".

Юлиан Левтеров, по прякор Кунгфуто, се смяташе за приближен до бившата групировка СИК.

Според публикации в медиите заподозрян, че е замесен в изчезването и убийството на Иван Петров-Сапата, е Данаил Димитров- Данчо Релето. Той също беше задържан като участник в бандата на „Наглите".

Около петима полицаи са съпричастни към дейността на т.нар. група на "Наглите", заяви снощи вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от БНТ. По думите му, те са на средно ръководно ниво. Проверките продължават.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини