Никола Чанев:Имаме шанса да върнем Кърджали в орбитата на модерното градско развитие!

Изображение 1 от 4

    В разгара сме на предизборната кампания и градусите, образно казано, се покачват, коментира кандидатът за кмет на Кърджали  Никола
    Чанев в поредния си видеочат в социалната мрежа.  След толкова срещи с хора от различни сектори – педагози, таксиметрови шофьори, синдикалисти, пенсионери, жители на малки населени места и др. виждам, че имаме историческия шанс да върнем Кърджали в орбитата на модерното градско развитие, да имаме съвременна инфраструктура и перспективи, с нова визия за планиране и граждани, чиито глас се чува от местната власт и които са партньори на общината, а не са третирани от нея като безгласни букви. Вярвам, че само в режим на диалог можем да извадим „каруцата от блатото“,  коментира Чанев.  

    Като областен управител винаги съм защитавал правата на данъкоплатците и съм изобличавал всички злоупотреби  и облагодетелстване със служебно положение, всички опити за прахосване на публични средства и заобикаляне на обществения интерес. Ще продължа да го правя и като кмет, изтъкна Никола Чанев.   

    При обиколките си из града виждам колко занемарените са кварталите, парковете и околоблоковите пространства, какви тапи на автомобилното движение се образуват по улиците, как преливат контейнерите за смет, как се топят зелените площи за сметка на новото строителство, а децата ни няма къде да спортуват, защото игрищата са малко, а басейните не работят. Натъквам се на печални гледки и това ме ядосва. Вчера например присъствах на репетиция на самодейците от Тракийското читалище „Родопски фар“ в Кв. „Гледка“, които репетират в коридора, защото сградата е на път да рухне – подът на няколко места е пропаднал, има проблеми и с покрива. И това се случва в едно живо читалище, чиито състави са с награди от национални фестивали, а настоящият кмет е негов почетен член. Много са отрицателните примери, с които се сблъсквам ежедневно при срещите си с хората. Но искам да Ви уверя, че като кмет ще ползвам опита си като и като данъчен, и като административен ръководител, и като синдикалист, за да упражнявам контрол и да зачитам социалния диалог в работата си и няма да позволя потребностите на хората да бъдат неглижирани по какъвто и да било начин“ , заключи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали.   

    По време на видеочата
    Чанев отговаря на въпроси на кърджалийци свързани със замразения проект за многофункционална спортна зала, съпротивата на общината срещу индустриалната зона в района на летището, аварийното състояние на Въжения мост, мерките за обезопасяване на рушащите се обществени сгради като Младежкия дом и старото училище в кв. „Веселчане“,  финансирането на спортните клубове и др.     

    Работни места в общината има, но трябва да са добре платени, а това може за стане само с осигуряване на повече инвестиции във високодоходни производства, заяви Чанев.

    Това съобщиха от местната централа на ПП ГЕРБ

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини