„Красавицата“ и „Звярът“ допълниха портфолиото на Dell

Ултрапортативният лаптоп Latitude 13 и двуядрената мобилна работна станция Precision M6500 са новите им попълнения

Проектирани като основна добавка към линията от комерсиални компютри на Dell, ултрапортативният Latitude 13 и двуядрената мобилна работна станция Dell Precision M6500 посрещат нуждите на нарастващия мобилен персонал, като позволяват на потребителя да работи навсякъде по всяко време и премахват границите на стандартния бизнес.

"Красавицата" - стилният, ултратънък Latitude 13 на Dell осигурява ежедневна продуктивност и бизнес гъвкавост, като същевременно се съобразява с IT бюджетите.

Характеристики като дистанционна управляемост, интегрирана уеб камера или микрофон по избор и мобилна свързаност позволяват на потребителите да работят с пълен капацитет.

Latitude 13 ще поддържа настолна виртуализация чрез сертификация от Citrix и Vmware. Той предлага мобилността, към която се стремят крайните потребители, комбинирана с характеристики за сигурност и управление, изисквани от IT отделите.

"Звярът" - Precision M6500 на Dell, представлява мощна мобилна работна станция. Предлага се със следващо поколение Core i7 или Core i5 двуядрени процесори за оптимална компютърна мощ.

Двуядрената M6500 позволява на потребителите да използват от всяко място мощността на настолна работна станция в преносим корпус.

От четирите предложения за мобилни работни станции Dell Precision M6500 е единствената мобилна работна станция, предлагаща RAID 5 и три вградени устройства за съхранение по избор.

С опцията за три вградени устройства за съхранение и 64GB SSD MiniCard, потребителите могат да добавят до два допълнителни HDD в RAID 0 или 1 за максимална конфигурация повече от 1TB. Системата може да бъде подобрена чрез добавяне на USB 3.0, 3.2MP камера и Gobi 2.0 поддръжка.

Dell Latitude 13 и двуядрените версии на Dell Precision M6500 ще могат да бъдат поръчани в следващите седмици.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини