Нов уникален златен Bugatti Veyron

Уникалните представители на Bugatti Veyron са почти толкова често срещани, колкото изобщо всеки Veyron. Това ще рече, че всеки подобен суперавтомобил си е истинско събитие. Но този конкретен суперавтомобил, модифициран от Mansory, е още по-рядък от всички модифицирани варианти на Veyron. Представяме ви новия и уникален Linea d’Oro Bugatti Veyron.

И този път от Mansory са се справили повече от обещаващо с френския суперспортист. След като явно са научили доста покрай миналогодишния Vincero Bugatti Veyron с мощност от над 1100 к.с., момчетата от Mansory са направили доста промени по предницата, включително модифицирани калници, по-къс преден капак, както и доста заплашителна предна престилка. Дневните LED светлини и стилизираната буква V (препратка към Vincero) определено са характерни елементи за новия дизайн. В допълнение има и нови странични прагове, които допълнително оптимизират стила на колата.

От Mansory произвеждат почти всички компоненти по колата от олекотен и подсилен карбон, като модерният метод за подсилване на материала при по-високи температури и високо налягане определено доста са подобрили качеството на различните детайли. Един уникален елемент от дизайна на Linea Vincero d’Oro е карбоновият плат с вградена медна нишка.

Към това има и някои златисти елементи, включително специфичните лети джанти, стилната предна решетка, дръжките на вратите, страничните огледала за задно виждане, както и капачката на резервоара. И това не е всичко: част от чистачките на предните фарове, рамката около предните LED светлини и декоративните елементи на покрива също имат този златист оттенък.

Това продължава и в интериора благодарение на специалните LED светлини, волана, централната конзола и специалната кожа.

Що се отнася до задвижващата система, предишният вариант Vincero залагаше на мощност от 1 109 к.с. и въртящ момент от 1 309 Нм. Това би трябвало да бъде достатъчно, за да се намали с няколко десети ускорението на и без това адски бързият автомобил. По отношение на допълнителната мощност тя идва посредством подобрена всмукателна и изпускателна система, както и чрез дребни промени по настройките на агрегата.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини