Запознай се с малките - начело в боксофиса

Премиерата на „Запознай се с малките” (Little Fockers) бе 24 декември. След коледния уикенд тя е начело в  северноамериканския боксофис с постъпления от 34 млн. долара (BoxOfficeMojo.com).  Комедията е продължение на „Запознай се с нашите” и „Запознай ме с вашите” с Бен Стилър в главната роля, както и досега. Освен Робърт де Ниро, Бен Стилър и Оуен Уилсън, в третата част на историята за Фъкър участват Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд, а към звездния екип се включват Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел. Отношенията между двете фамилии достигат нови висини в „Запознай се с малките”, опитите на Грег да се възкачи най-сетне на семейния трон продължават.

True Grit на братя Коен е втори с 25,6 млн долара. Филмът е римейк на едноименния уестърн от 1969 год. Джеф Бриджис е в главната роля, а сюжетът се разгръща около съдбата на тийнейджърка, която търси отмъщение за смъртта на баща си и нейната среща с алкохолизиран ветеран от войната.

Бриджис играе и в "Трон: Наследството", който бе лидер в бокс офиса предишните седмици, а по коледа е трети, като донесе още 20,1 млн. долара на създателите си.

Четвърта позиция след празниците за приказния „Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване ", който събра 10,8 млн долара. Пети пък е "Мечето Йоги", 3D с 8,8 млн. долара.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини