България е фаворит срещу Кипър

България е фаворит в днешната контрола с Кипър според букмейкърa Tempobet.com. Залози за победа на "лъвовете" в Ларнака се приемат при коефициент 2,35. Равенството е оценено с 3,20, а евентуална победа на домакините с 2,88, предаде Novsport.

Tempobet.com предлага и допълнителни опции за този двубой, като най-нисък е коефициентът за точен резултат 0:0 или 0:1. Залози за тях се приемат при коефициент 7,00.

Мачът е днес от 20,30 часа.

Селекционерът на България Лотар Матеус ще извърши няколко промени в стартовата 11-ка на трикольорите, която ще започне в утрешната контрола срещу Кипър в сравнение с тази, която стартира с Швейцария, съобщава Спортал.

На вратата ще започне Владислав Стоянов вместо Николай Михайлов, който не пристигна с тима в Кипър. Отбраната на трикольорите ще е съставена от футболистите, които играха и срещу Швейцария - Бандаловски, К. Стоянов, Иван Иванов и Петър Занев. Има малка вероятност вместо футболиста на Литекс да започне Румен Трифонов от ЦСКА. В халфовата линия до капитана Стилиян Петров ще започне полузащитникът на Левски Владимир Гаджев, който ще замени Благой Георгиев.

В дясно на атаката ще започне Манолев, а отляво Мартин Петров за сметка на Спас Делев, който ще седне на пейката. Атаката ще се води от Цветан Генков, а зад него Матеус гласи Христо Янев, който ще замени контузената звезда Ивелин Попов.

БЪЛГАРИЯ: В. Стоянов, Бандаловски, Иванов, К. Стоянов, Занев, Ст. Петров, Гаджев, Манолев, Янев, М. Петров, Генков.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини