Ем тел, ем въже. Организиран протест срещу оператора

С всеки изминал ден, младите хора в България започват все по-често да правят опити за "пробуждане" на отдавна заспалия български дух. Самовглъбили се и самозабравили се, потънали в работа и грижи, ние вече не обръщаме внимание на заобикалящите ни събития.

Но ето, че идва новото поколение! То ще ни покаже как заслужаваме да живеем. Как за всяко нередно действие и постъпка трябва да си търсим правата и да се борим. 

Такъв именно е случаят с организирането на протест пред офиса на Mtel. Той ще се състои едновременно на 16.04.2011 г. от 14:00 ч. до 17:00 ч., пред клоновете на компанията в Асеновград и в още няколко други града. Интерес предизвиква фактът, че този протест ще се организира по най-използваната социална мрежа - Facebook. Практиката да се създават събития в интернет-пространството и да се реализират след това, става доста предпочитан вариант. Явно се увенчава с успех! Но дали ще се случи същото и на 16-ти пред офиса на Mtel в Асеновград? Ще дочакаме, пък ще разберем. Ще видим колко будно е съзнанието на асеновградчани и дали им стиска наистина да излязат, или само така си сформират групи в мрежата. Защото е много лесно да говорим, но делата...
Хиляди са случаите за неправомерно спряни и надути сметки...
Имали сме удоволетворени и неудоволетворени жалби. Но в очите ни боде фактът, че плащаме най-висока такса на мобилните оператори от тези в цяла Европа.

Младежите няма да се съберат само за да изкажат някакво мнение. Групата ораганизирала протеста, формира конкретни искания, изброени пак във Facebook. Организаторите приканват повече граждани да се присъединят към протеста и призовават за мирни и разумни действия.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини