ЦСКА пожали Славия за 1:0

Отборът на ЦСКА записа своята 12-а победа в родната "А" група. В двубой от 22-я кръг "армейците" спечелиха столичното дерби със Славия с минималното 1:0. Това бе и последният мач на "червените" на Националния стадион преди тъй дълго чаканото завръщане на 31-кратните шампиони на техния "Българска армия". В сряда вечер е сблъсъкът от полуфиналната фаза за Купата на България между ЦСКА и шампиона Литекс.

Единственото попадение в срещата вкара холандецът Грегъри Нелсън още в 3-ата минута. Халфът напредна с топката и от границата на наказателното поле със страхотен шут в горния ъгъл вкара за 1:0. Възпитаниците на Милен Радуканов бяха пълни господари на терена до края на мача, но не успяха да реализират положенията, които създадоха. В същото време славистите не съумяха с нищо да затруднят стража на ЦСКА Иван Караджов.

След мача собственикът на "армейците" Димитър Борисов заяви, че в сряда мачът за Купата с Литекс ще е на "Армията". Бизнесменът призова хората да дойдат в дома на ЦСКА и допълни, че от клуба ще настояват срещата да се играе от 18:00 часа, а не от 21:00.

Останалите резултати от съботния ден в "А" група:

Берое - Миньор 2:0

Академик - Монтана 1:0

Видима-Раковски - Сливен 2:1

Пирин - Калиакра 1:0

Черноморец - Литекс 0:1

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини