0 °C

Емил Караиванов: Поех ангажименти и обещания, които сега трябва да претворя в реалност

Скъпи мои съграждани,

Днес съм изпълнен с обяснимо вълнение. Сигурно всяка битка, всеки път на мечтите и обещанията се бори за такъв финал.
Защото този финал се нарича Победа. Финалният резултат на избора за нов кмет на община Асеновград за мандат 2011- 2015 година реши аз да поема новата тежка отговорност на кмет на общината.
Хиляди жители на общината бяха част от пътя на тази победа.
Преживяха предизборна кампания, избираха най-добрите кандидати, упражниха правото си на вот и имаха волята и енергията да приемат тази победа. Съзнавам колко задължаваща и амбицираща е отговорността да бъдеш кмет- победител.
Пред вас открито и честно поех управленски ангажименти, обещания за решения, които сега трябва да се претворят в реалност. Нищо няма да е толкова лесно, защото е ясно, че има много натрупани проблеми, които вече са в графата на моята кметска отговорност. Но аз съм спокоен, защото с вота си вие показахте, че ме познавате и повярвахте, че точно аз мога да бъда решаващият фактор на добрата промяна за настоящето и бъдещето на Асеновградска община.
Многократно при срещите ни по време на кампанията аз заявявах, че няма да бъда сам в това управление. Имам управленски екип от доказани професионалисти, отстоявам стратегия за по-добра община за бизнес, работа и среда за живеене. Зад себе си имам ясна политическа идентичност и няма да бъда анонимен и неразпознаваем кмет. Напротив, в мое лице вече имате кметска институция с амбиция да превърне общинската власт в модерна територия на граждански и бизнес диалог. Дадох дума, че ще оставим в миналото катинарите на властта и забранения достъп за хората. Гражданите на общината днес трябва да знаят, че тези поети ангажименти ще бъдат изпълнени.
С искрено удовлетворение и още повече отговорност ме изпълва подкрепата, която на кметския балотаж получих от други политически сили и гражданския сектор на общината. Казах, че кметската власт не е еднолична фирма, а среда за най-добрите и в интерес на най- много граждани. Вярвам, че това ще го усетят хората на бизнеса, младите и социално слабите, лицата на спорта и културата.
Вярвам, че новият Общински съвет носи в себе си нужния заряд, за да бъде полезна част от промяната на статуктово и знам, че ще работя с общинските съветници диалогично и отговорно за всяко добро решение на всеки общински проблем.
Календарът на новия мандат вече тече. Времето за поздравления и разочарования изтича. Нека всеки направи онази своя равносметка на тези избори, която му е нужна, за да стане част от промяната на Асеновград по-скоро.
Бъдете здрави и нека покажем с делата си, че спечеленото доверие е било заслужено!
Благодаря Ви!

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини