15 °C

Емил Караиванов: Поех ангажименти и обещания, които сега трябва да претворя в реалност

Скъпи мои съграждани,

Днес съм изпълнен с обяснимо вълнение. Сигурно всяка битка, всеки път на мечтите и обещанията се бори за такъв финал.
Защото този финал се нарича Победа. Финалният резултат на избора за нов кмет на община Асеновград за мандат 2011- 2015 година реши аз да поема новата тежка отговорност на кмет на общината.
Хиляди жители на общината бяха част от пътя на тази победа.
Преживяха предизборна кампания, избираха най-добрите кандидати, упражниха правото си на вот и имаха волята и енергията да приемат тази победа. Съзнавам колко задължаваща и амбицираща е отговорността да бъдеш кмет- победител.
Пред вас открито и честно поех управленски ангажименти, обещания за решения, които сега трябва да се претворят в реалност. Нищо няма да е толкова лесно, защото е ясно, че има много натрупани проблеми, които вече са в графата на моята кметска отговорност. Но аз съм спокоен, защото с вота си вие показахте, че ме познавате и повярвахте, че точно аз мога да бъда решаващият фактор на добрата промяна за настоящето и бъдещето на Асеновградска община.
Многократно при срещите ни по време на кампанията аз заявявах, че няма да бъда сам в това управление. Имам управленски екип от доказани професионалисти, отстоявам стратегия за по-добра община за бизнес, работа и среда за живеене. Зад себе си имам ясна политическа идентичност и няма да бъда анонимен и неразпознаваем кмет. Напротив, в мое лице вече имате кметска институция с амбиция да превърне общинската власт в модерна територия на граждански и бизнес диалог. Дадох дума, че ще оставим в миналото катинарите на властта и забранения достъп за хората. Гражданите на общината днес трябва да знаят, че тези поети ангажименти ще бъдат изпълнени.
С искрено удовлетворение и още повече отговорност ме изпълва подкрепата, която на кметския балотаж получих от други политически сили и гражданския сектор на общината. Казах, че кметската власт не е еднолична фирма, а среда за най-добрите и в интерес на най- много граждани. Вярвам, че това ще го усетят хората на бизнеса, младите и социално слабите, лицата на спорта и културата.
Вярвам, че новият Общински съвет носи в себе си нужния заряд, за да бъде полезна част от промяната на статуктово и знам, че ще работя с общинските съветници диалогично и отговорно за всяко добро решение на всеки общински проблем.
Календарът на новия мандат вече тече. Времето за поздравления и разочарования изтича. Нека всеки направи онази своя равносметка на тези избори, която му е нужна, за да стане част от промяната на Асеновград по-скоро.
Бъдете здрави и нека покажем с делата си, че спечеленото доверие е било заслужено!
Благодаря Ви!

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 31.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Нуждаете се от глътка въздух и спокойствие, за това не се колебайте да оставите работата и да си починете днес. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате според нуждите си. Предстои да вземете решение по въпроси, касаещи и други хора. Финансовото ви състояние ще се подобри.
31 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Пренебрегвате нещо планирано днес, за да успеете да изпълните друг свой ангажименти и това ще внесе объркване в предварителните ви планове. Въпреки това ще съумеете да се ориентирате навреме кое е най-добре за вас и как трябва да го свършите. Добре ще е ако не пренебрегвайте съветите на околните, защото и другата гледна точка може да се окаже ценна за вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. С радост ще приемете подкрепата на някого, тя е важна и по други причини. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.
31 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Времето няма да ви стигне за всичко, което предвиждате да свършите днес. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Дайте си отговор на въпроса, защо постигате едно, а друго не, при положение, че сте еднакво отговорни. Може би още не е дошъл момента, не мислите ли?
31 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Пътуванията са добра възможност да изчистите мислите и се заредите с нови впечатления. За удоволствие или работа, но във всички случаи с желание. Не сте застрашени от разочарования, за това добре обмислете детайлите и не избързвайте в решенията си. Оставете се усещанията да ви отведат на подходящото за случая място.
31 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В чудесна форма сте. Няма причини да се отказвате от кратко пътуване или някаква друга промяна. Афинитетът ви към авантюри на работното място днес ще ви въвлече в забавна ситуация. Не подценявайте човека срещу вас. Не можете да сте сигурни какво се крие зад красивата външност.
31 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес като че ли ще обръщате внимание единствено на грешките и на недостатъците на околните. Помислете, че и собствения ви характер не е лек и се опитайте да улесните близките си. Необходима ви е почивка, натрупало ви се е прекалено много раздразнение.
31 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Навън ви очакват интересни събития и разнообразие, за което отдавна копнеете. Не пренебрегвайте случайността, която ви е приготвила вълнуващи преживявания. Прекарвате ценни мигове със своя сърдечен партньор. Радвате се на споделени чувства.
31 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще се занимават с интересна дейност. Въпросите, които не са ви ясни оставете за идващите дни. Посветете времето си на дома и близките ви. Направете деня им спокоен и весел. Спазете традицията и се докоснете до християнските символи на вярата.
31 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Направете промени в дома си, които ще освежат обстановката така, както и настроението ви. Вечерта поканете приятели на вечеря, сготвена от вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Душата ви жадува за разнообразие и днес може би ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Не прибързвайте с критичните си преценки за непознати. Ще ви потърсят за компетентен съвет и резултатът му може да повлияе положително на банковата ви сметка. Очакват ви вълнуващи предложения от хора, за чието съществуване вие отдавна сте забравили.
31 окт 2020
Последни новини