"Брачната илюзия" в Асеновград

"Брачната илюзия" ще бъде представена на асеновградска сцена днес, 10 ноември. Спектакълът е съвместна продукция между Народния театър "Иван Вазов", ДКТ - Враца, и продуцентската къща "Евро-Диалог".

Авторът Ерик Асус, макар че е известен и търсен сценарист, дебютира с радиопиеси за Франс Ентер. Роден в Тунис, идва в Париж много млад и започва кариерата си като автор на радиопиеси. Между 1983 и 1987 създава 24 пиеси за Франс Ентер, с което пробива в киното, в телевизията и в театъра.

По повод "Брачната илюзия" споделя: "Винаги е рисковано, да не казвам, че не е препоръчително, да хванеш съпруга или съпругата си за довереник. Искреността като основа на хармонията в двойката е измама. Вземете Жана и Максим, двама от героите на тази пиеса. След няколко години щастлив брак те решават да си признаят някои дребни отклонения. Това е началото на едно сериозно преосмисляне, на законни подозрения, на обвинения от всякакъв характер, на непоносими ревности. Никоя лъжа не е без последствие, никоя истина не е безопасна. Всъщност, доверието да остане илюзия. Това несъмнено е елементарното условие за спокойствието в семейството."

В Асеновград началото на спектакъла е е в 18.30 часа в големия салон на читалище "Родолюе".

В ролите ще видим Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев. Режисьор на постановката е Бойко Илиев.

Билетите са на цени 6, 8 и 10 лв.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини