Асеновград почервеня "дяволски" за ден

Феновете на "червените дяволи" направиха годишната си среща в града под Асеновата крепост. За да участват в третия национален събор на официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България, в Асеновград пристигнаха стотици от цялата страна. Любезните домакини в бар "Вито" се бяха подготвили подобаващо и създадоха прекрасна атмосфера - цялото заведение, включително и персоналът, бяха с емблеми на Юнайтед.

Председателят на фенклуба DJ EMO от Велико Търново пожела на Димитър Бербатов да се завърне в титулярния състав и отново да стане голова машина, както през миналия сезон, когато бе голмайстор на Висшата лига.

Българските привърженици на 19-кратния шампион на Англия организирано изгледаха мача срещу новака във Висшата лига Суонзи. Както винаги, специален гост и едновременно с това талисман бе заклетият фен, взел официално името на любимия отбор за свое собствено - Манчестър Юнайтед от Свищов. Той бе с екип на Бербатов, подарен му лично от звездата.

Българският фенклуб на Манчестър Юнайтед се занимава предимно с благотворителна дейност, с построяване на спортни и футболни площадки. Съсвем на скоро те получиха и личните поздрави за работата си и своята всеотдайност от легендата на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини