Нафтата иска звезда на Асеновец

Нефтохимик Бургас се е прицелил в халфа на Асеновец Борислав Караматев, съобщи Plovdivutre.bg. Бургазлии стягали отбор, който да атакува промоция в елита през пролетта и се опитвали да прикоткат 27-годишния футболист, който през сезон 2002/2003 стана шампион с ЦСКА, информира още сайтът.

До края на месеца се очаквало от Бургас да отправят конкретна оферта до Караматев. Според източмници на Plovdivutre бургазлии ухажвали Боби още от лятото. Тогава обаче Караматев, който направи солидна кариера в Ботев Пловдив, решил да не се мести при „шейховете”, а да се върне в родния Асеновград. Сега от Нефтохимик отново са предприели офанзива за привличането му.

Шефовете на Асеновец държат изключително много на звездата си и му дадоха шанс навлезе и в треньорското поприще. Така през есента Караматев освен че играе за представителния отбор, води и децата на клуба набор 98. Боби не само оправда доверието на президента Валери Стефанов, а направи истински фурор, извеждайки поверения му отбор до първото място в първенството на Пловдивска област.

За 13 мача като треньор Борислав Караматев записа 11 победи и 2 равенства, с голова разлика 71:4. В последния кръг неговите таланти спечелиха служебна победа с 3:0 при гостуването си на УФК "Васил Левски", който е отбор от школата на Христо Стоичков в Етрополе.

Източник: Plovdivutre

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини