7 °C

Soundbleed в борба за "Песен на месеца" на "Денис и приятели"

Асеновградска рокгрупа има реални шансове да се окаже победител в първото издание на конкурса "Песен на месеца" на "Шоуто на Денис и приятели". Предаването, което върви по БНТ с водещ Ахат-ът Денис Ризов, ще търси всеки месец до края на годината най-харесваното българско парче, създадено от непрофесионални или поне не широко известни на публиката рокаджии. За песен на януари се борят и четири момчета от Асеновград или Soundbleed. Песента, която те са предложили за участие в класацията, е "Let`s get it on now". Стилно и завладяващо, парчето, меко казано, си струва, убедиха се вече феновете, посочили го като свой фаворит. Към момента ""Let`s get it..." заема 9-тото място с малко над 100 гласа, оставяйки след себе си 11 други групи. Участниците са от цялата страна. Има както от столицата и големите градове като Пловдив и Варна, така и от по-малките като Сливен /водач към момента с 522 гласа/, Силистра, Смолян.

Гласуването ще продължи до края на месеца. Обявяване на победителя ще стане на 30 януари в сайта на предаването. Ето и линка, където можете да гласувате и да следите развитието на "металното" състезание:  http://www.denisandfriends.com/?go=competition

Наградата за победителя е запис на песен в студиото на "Денис и приятели", която в края на годината ще бъде част от компилация заедно с всички победители през 12-те месеца. 

През януари 2013 г. някой от 12-те победители, след гласуване в сайта, ще спечели запис на албум в студиото на "Денис и приятели"

Кои са Soundbleed?  Soundbleed е млада асеновградска рок група, която свири от 2006-та. Дебютът си на ъндърграунд сцената нейните членове правят през 2007-ма. Музиката им може да се определи като модерен рок с примеси на алтърнатив. Споделят, че ги вдъхновяват "съвременни банди със свежо звучене и мелодични вокали". Сами са издадали "нещо като дебютен албум", както самите те го определят, под името "When It All Began". В момента са в процес на записване на песни за втори албум, като най-новото им парче и първи сингъл от него е предложено за участието в конкурса "Let`s get it on now".

В състава на Soundbleed влизат Георги Паунов - вокали, Георги Аргиров - бас,/вокали, Георги Ковачев - китара, Димитър Пенчев - ударни.

Подкрепи ги, Асеновград! От нас - успех!

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 15.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
15 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Трудностит са възможни по линия на администрация и неспазване на срокове и законност. Въпреки това ще се справите с възникналите препятствия и ще доведете делата си до край, което значи и осигуряване нуждите на семейството.
15 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Голямата ви ангажираност може да ви направи неспокойни и нетърпеливи, но сега е момента да стиснете зъби и да издържите. Повярвайте, усилията ви няма да са напразни. Всичко, което постигнете днес, ще ви носи добри дивиденти за дълго време напред.Струва си, нали.
15 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. Помислете обаче и за собствените си желания и за това, че е трудно винаги всички да са доволни. На работното място пред вас се открива блестяща възможност да покажете на какво сте способни, затова захванете се сериозно за работа.
15 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Често се заемате с много неща наведнъж, но учудващо за хората около вас успявате да се справите без проблеми. Ще се изненадате от предложението, което ви прави близък приятел. Винаги сте готови да отвърнете на предизвикателствата и едва ли ще откажете.
15 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Чрез търговско-финансови операции, реализирани не без подкрепата на близък човек, ще се стабилизирате материално. Ако сте пряко ангажирани с професионалните си задачи ще получите изгодни предложения.
15 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си. При някои е възможно да се събудят стари, хронични заболявания.
15 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го изживеете, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно. Ставащото е само част от настъпващия период на драгоценни успехи.
15 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. Усърдно ще избегнете проблем, който застрашава да обезсмисли труда ви досега. Към някой от обкръжението ви сте особено чувствителни и това ви пречи да оцените връзката си правилно. Но не му пречете да изрази отношението си към вас.
15 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.
15 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Може би пред някои от вас стоят леки затруднения в бизнеса, които скоро ще отшумят без трайни негативни последици.
15 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
15 апр 2021
Последни новини