Песен на Soundbleed влиза в компилация на "Денис и приятели"

"Let`s get it on now" на Soundbleed е първата песен, която печели запис в студиото на Денис Ризов&co. В края на годината тя ще бъде част от компилация на "Денис и Приятели", заедно с всички победители през 2012 г.

За конкурса в шоуто по БНТ Asenovgrad.NET писа на 19 януари, след което видимо асеновградската банда дръпна рязко в класирането, докато в крайна сметка се озова на призовото първо място. На 23 януари усилията ни бяха явно оценени от момчетата от Soundbleed. В коментарите под материала можеше да се прочете: "Искаме да благодарим най-сърдечно на екипа на Асеновград.НЕТ за позитивната статия и за подкрепата, както и на всички съграждани, които ни подкрепят! Статията ни изненада много приятно. От sb team".

Ние от Asenovgrad.NET пък от своя страна искаме да благодарим на бандата за страхотното парче и класирането им на първо място в "Денис и приятели" за януари. Благодарим, разбира се, и на всички, които гласуваха за тях.

Soundbleed са млада асеновградска рок група, свирят от 2006-та. Дебют на ъндърграунд сцената правят 2007-ма, но след редица промени,едва през 2010-та се установяват в сегашния състав. Това са Георги Паунов - вокали, Георги Аргиров - бас/вокали, Георги Ковачев - китара, Димитър Пенчев - ударни.

Музиката им може да се определи като модерен рок с примеси на алтърнатив. Вдъхновяват се от съвременни банди със свежо звучене и мелодични вокали. В момента са в процес на записване на песни за втори албум, като най-новото им парче е и първия сингъл от него - "Let`s Get It On".

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини