Явно да си стажант в Белия дом носи не само кариерно развитие, но и още нещо…

Това доказа скандалния случай на Моника Люински, която разби кариерата на Бил Клинтън. Наскоро стана ясно, че това не е първия случай на президент, който в Белия дом да се облагодетелства сексуално от стажантка. Това е историята на стажантката Мими Олфорд, която е имала връзка с президента Джон Кенеди, в продължение на година и половина, предаде в. „Фигаро”.

Сега, Мими Олфорд е на 69 години, и е решила да разкаже на света за своята връзка с Кенеди в една биографична книга. Мемоарите й са озаглавени „Имало едно време една тайна – моята връзка с Джон Кенеди и последствията от нея“. Премиерата на книгата предстои в сряда.

Поради огромният интерес към скандалните разкрития, откъси от книгата вече са препечатвани от различни издания. В тях се разкрива, че през лятото на 1962 г. младото 19-годишно момиче Мими успява да спечели възможността за стаж в пресслужбата на президентството на Америка. Така се случва и запознанството й с Джон Кенеди, който тогава е на 45 години.

Чаровната блондинка Мими, останала след едно парти в президентството, била поканена от Кенеди, който да й покаже Белия дом. Тя разкрива, че е била запленена от чара му, въпреки, че се е носела славата му на съблазнител. Така, докато двамата обикаляли невинно из сградата, се оказали в спалнята на г-жа Кенеди. Това била паметна нощ за Мими, тъй като дотогава тя била девствена.

Тайният романс на първият мъж на САЩ и русокосата стажантка продължил година и половина, разкрива БТА. Но според Мими не е точно любов, това, което е било между тях. Кенеди карал отчаяното момиче да го чака часове преди той да благоволи да й се обади.

Една от най-шокиращите сцени в мемоарите на Олфорд била как двамата с президента Кенеди плували в басейна на Белия дом заедно с приятеля на първия мъж в страната, Дейв Пауърс. След като излезли от басейна, Джон се обърнал към Мими с нареждането да „оправи” Дейв. Докато момичето изпълнявало заповедта, Кенеди наблюдавал как Мими прави орална любов с Пауърс

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини