"Господарите" се връщат в Нова ТВ

Като удавник за сламка ще се хване Магърдич Халваджиян за Нова телевизия. След толкова скандали и ходене по мъките накрая ``Господарите`` отиват там, откъдето започнаха.

Нова ТВ ще се окаже спасителният пояс за Магърдич Халваджиян. Продуцентът в крайна сметка се връща в телевизията майка, която го изстреля на върха, издават от медията. Условието за завръщането му обаче било да свали цените на предаванията си. Мотивът на телевизията е, че бюджетите са напомпани нереално.

Арменецът обаче се пазарял настървено и защитавал позицията си, че шоутата му струват скъпо и не е склонен на отстъпки. Магърдич Халваджиян водил паралелни преговори с други телевизии, но отвсякъде бил отрязан заради високите цени, които иска.

След като се убедил обаче, че никой няма да му плаща баснословните суми, той в крайна сметка склонил да приеме предложението на Нова ТВ. Досега за ``Господари на ефира`` са се плащали космическите 21 000 лева на предаване.

Засега преговорите вървели добре, договорът почти е подписан.

Актьорите пък се страхували, че популярността им много бързо ще остане само спомен, ако не са на екран и настоявали Халваджиян час по-скоро да намери изход от задънената улица. Това вероятно също е дало тласък на продуцента да предприеме спешни действия.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини