Победителят от порно шоуто "Big Boss" взима 200 000 евро

Новото риалити "Big Boss", което се очаква да тръгне от този месец, има амбицията да бъде контра на тв варианта "Big Brother". Основни учасници в шоуто са добрите стари познайници от изцепките на "Биг Брадър", като Радо Прашката и Митьо Пищова.

Общо 14  личности ще се състезават в рамките на 40 дни за финалната награда от 200 000 евро, която звучи доста сензационно.

В предаването ще участва приятелката на фолкпевеца Ерик - секс бомбата Вивиан, известни бар дами, като Джесика и Мари Вачева. Модел от Гърция - Андреас, спря своя фотосесия за известен сайт "Дива Моделс", за да подготви тялото си за бъдещия му порно флирт с някой от Къщата.

Имало е идея в това риалити шоу да се покани за участие и Азис, но не се стигнало до консенсус. Участие обаче ще вземе и Стоян Дудов - младеж копнеещ за слава, и познат от клиповете на родни фолкпевици. Собствениците на шоуто са почитатели на класиката във фолка и затова имат идея в последния момент да поканят една част от популярни ретро звезди.

Срещу sms предаването може да се гледа на clubarmagedon.com, 24 часа online, където цензурата е табу. За да направят рейтинга си по-голям, организаторите бръкнаха далбоко в своя джоб и срещу сумата от 300 000 лв. навиха дупнишката мадона Сашка Васева да вземе участие. Продуцентите са убедени, че тя ще допринесе за скандалното предаване не само с голям рейтинг, а и с уникално шоу.

Радо Прашката ще покаже без свян голото си тяло в BIG BOSS

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини