Валя Балканска, Васко Кръпката и Soundbleed на рокфест в Пловдив

Soundbleed също ще участват в пловдивския рокфест. Асеновградските момчета ще пеят на една сцена с Валя Балканска, Звезди Керемедчиев, Тома и други известни изпълнители и музиканти.

Николо Коцев с новата си група "Кикимора", "Ренегат" и Васко Кръпката са сред участниците в първия по рода си рок фестивал PolineROOOCK fest`2012 в Пловдив. Откриването е днес, а последните китарни звуци ще прозвучат на 15 септември. Фестът ще се състои в Летния театър на Бунарджика.

Очаква се на пловдивската сцена да излязат 22 рок банди с около 100 музиканти от Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, а също и от съседни Сърбия и Гърция. Амбицията на организаторите е фестът да стане ежегоден и още от следващата година да има пролетно и лятно издание.

За първи път  на рокфестивал на сцената ще се появи и "космическата" Валя Балканска, която ще изпълни "Излял е Дельо хайдутин".

Програма на PolineROOOCK fest`2012:

13 септември

BANDX /Бендикс/ - Сърбия сTRIBUTE to AC/DC 

АJВАР МЛЕВЕН БАНДА - Сърбия /TRIBUTE to IRON MAIDEN/, END of PAIN /TRIBUTE to METALLICA/, DARK SPIRIT /TRIBUTE to MANOWAR/

TRIBUTE to LED ZEPPELIN, SOUNDBLEED

Васко Кръпката с Подуене Блус Бенд

14 септември

RENEGADE със специалното участие на Валя Балканска и Звезди Керемидчиев

TORNADO, SHEKY and the BLOODRAIN, ZUUM, ROCKA ROLLA, SOUNDBLEED

TOMA & Band!!

15 септември

НИКОЛО КОЦЕВ с Групата си КИКИМОРА, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, KROSSFIRE, STOKHOLM, HANGOVER, JOHN STEEL, STELA & Band, Джимар с JIMMY`s band.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини