Прекъснал студент се застреля в сърцето

Прекъснал студент в пловдивски ВУЗ сложи край на живота си в селото на дядо си Маслиново. 22-годишният Аднан се е застрелял с пистолет в сърцето, съобщават колегите ни от Haskovo.Net. Трагедията се разиграла около 20 часа, когато младежът се прибрал вкъщи. Нищо не подсказвало, че момчето е взело фатално решение – Аднан си поиграл няколко минути с племенниците си на двора, после влязъл в стаята си. Малко по-късно оттам се чул фаталният изстрел. Роднините го качили в автомобил и поели за Бърза помощ в Хасково, но по пътя момчето издъхнало. Според хора от селото Аднан имал газов пистолет.

От МВР - Хасково лаконично са коментирали, че не могат да дават изявления, преди да е извършена аутопсия, което предстои да стане днес. От пресцентъра са заявили само, че макар при първоначалния оглед да няма данни за насилствена смърт, засега не изключват нито една хипотеза.

Родителите на младежа живеят в Димитровград. Там Аднан е завършил средното си образование. После отишъл студент в Пловдив, но тази пролет сложил край на учението и се върнал да живее при дядо си в Маслиново.

Работел в строителството, според съседи не е имал финансови проблеми.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини