Синът на Цар Киро посочи виновник за кървавата катастрофа с фенове на "Левски"

Синът на Цар Киро - Ангел Рашков, посочи фамилния враг от Катуница - Веселин Христов, като главен виновник за зверската катастрофа на магистрала "Тракия" вчера. При нея фенове на "Левски", завръщащи се от отбелязването на една година от смъртта на Ангел и Павел, се врязаха в друг автомобил, при което загина един човек, а трима бяха ранени. Сред потърпевшите е и шефът на "синия" фенклуб Владимир Владимиров-Гугутката.

“Той е виновен за смъртта на момчето при вчерашната катастрофа на магистрала Тракия, тъй като е поканил хората на митинга в Катуница”, изригна в "Часът на Милен Цветков" Ангел Рашков, визирайки Веселин Христов.

“Този човек ми вменява вина дори за една зверска катастрофа на автомагистрала Тракия , при която загина човек. Представяте ли си докъде стига в наглостта си”, възнегодува Веселин Христов, който е роднина на убития Ангел.

“Ходи като цветарка и подбужда деца към антиромски действия. Лъжа е, че приема цигани в ресторанта му. Да каже колко жалби има срещу него в махалата. Той е клиент на полицията и съда. Над 15 протокола има за нарушения и предупреждения Обадете се в РПУ Асеновград. Той е в конфликт с кмета и селяни от селото...”, контрира Ангел Рашков.

“Свидетелството ми за съдимост е като новородено... Никога през живота ми не съм задържан. Един от адвокатите на тази фамилия изрази същото мнение по въпроса като г-н Рашков. В момента съм завел дело от частен характер по тези обвинения...”, защити се бе Христов

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини