Журналистка, политик и фризьор с клюки от ада в Асеновград

Могат ли журналистка, политик и фризьор да попадна не само на едно и също място, и по едно и също време, но и това място да се окаже Адът? Могат, ни отговаря французинът Жан Ноел Фенуик, автор на текста, по който е създадена постановката "Клюки от ада". Георите в нея минават през пълната гама от чувства - от омраза и отричане до приятелство и любовта в различните й измерения. За капак всичко е поднесено с много ирония и чувство за хумор.
Асеновградската театрална публика ще има съвсем скоро шанса да види блестящите изпълнения в "клюките" на Васил Михайлов, Ивайло Христов и Деляна Хаджиянкова - на 15 октомври те ще се качат на сцената на читалище "Родолюбие".
Засегнатите теми в спектакъла са класически и емоционални и касаят всички хора, независимо от възраст, пол и националност. В крайна сметка тримата герои стигат до заключението, че пъкълът може би е там долу на земята между близките и приятелите, които са те предавали. Сартр казва "Няма ад, адът са хората около нас", а Фенуик му отговаря "Може и в ада да ни е добре, стига да има връзка между хората и малко обич поне."

Началото на театралната постановка в Асеновград е в 19 ч. Билети се продават на касата на читалището. Цените им са 10 и 12 лв. 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини