И ГЕРБерите благотворително за Ники. Роси Пейчева помага с концерт

ГЕРБ - Асеновград постави в офиса си урна, където всеки, който желае, може дари средства за лечението на Николай Владимиров Иванов. По този начин общинската структура се включва в благотворителната инициатива, подета от приятелите на 26-годишния мъж, който се бори с рак на дебелото черво.

Кампанията за подпомагане лечението на младежа набира все по-голяма сила. Кутии за дарения вече има поставени и в немалка част от магазините и заведенията в града.

На 13 декември пък ще се състои концерт "Да помогнем на Николай", организиран от община Асеновград. Участие в него ще вземат народната певица Роси Пейчева, формацията за народни танци "Станимака", формация "Косара", DJ.

Цената на куверта в ресторант "Асеновец" е 20 лв., като 8 лв. от всеки 1 вход ще бъдат приведени по сметката на Ники. Куверти могат да се заявят на тел. 0899/911 059 или да се закупят в хотел "Асеновец", ет.3, офис 306.

От месец Николай е в Испания. Претърпял е една операция, чиято цена – 27 000 евро, е непосилна за семейството му, разказват приятелите на младия мъж в специалния сайт http://helpnikolai.free.bg/. Апелът им там е да "залеем Ники и близките му с добрина, човещина и любов. Нека дадем шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички нас. Нека върнем усмивката на лицето му. Надежда все още има."

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини