Златни трънчета за асеновградските законотворци

С усмивка, чувство за хумор и дори с признанието, че искат-неискат, всеки напълно е заслужил наградата си в конкретната категория, асеновградските съветници приеха годишните награди "Златни трънчета 2012" - Общински съвет - Асеновград".

Ето и призьорите, които медийната общност в града отличи за различни техни дела и идеи през изминалите 12 месеца:

1. Божидар Малинов и Зафер Моллаюмер - за внезапен принос към разширяване на международните отношения на общинската власт в Асеновград и идеята за побратимяване на Асеновград с финландския град Мянта Вил Пула.

2. Гинка Николова и д-р Светозар Шуманов - за изживени стоически и най-дълбоки терзания на тема "Моята лична борба с тютюнопушенето ми".

3. Дамян Борисов, Енко Найденов и Ангел Димитров - за гъвкаво ползване на електронните и мобилни екстри за местната законодателна власт.

4. Инж. Христина Танчева - за партийно мъжество и лоялност, обвити в женски чар и достолепие.

5. Петя Шопова - за математическа далновидност в полза на властта и консенсуса за мъдрите й решения.

6. Крум Марков, Гинка Николова, инж. Любомир Наков и инж. Маргарита Стоилова - за поколенска преданост и жертвоготовност в името на политическия прираст на партията си.

7. Петър Филипов, Георги Иванов, Благовест Пройчев, Васил Бураджиев, Хашил Алимолла, Емин Гуне и Атанас Николов - за несломим стоицизъм и завидно мълчание по време на редовни и извънредни сесии на Общинския съвет – Асеновград.

8. Д-р Емануил Иванов - за най-екстравагантен прочит на процедури и правомощия на общински съветници.

9. Д-р Емил Караиванов, кмет на община Асеновград – за мъжествено търпение и обещание за благоденствие, дадено специално на обществото на младите майки от града.

10. Ангел Димитров - за най-дълготрайни терзания, съмнения и неудовлетворения от местната медийна среда.

11. Атанас Ников и инж. Костадин Яков - за партийна и политическа активност по време не сесиите в името на правата линия на партията си.

12. Д-р Светозар Шуманов от името на целия състав на ОбС - за проявено изключително умение в жанра "Съветническо жонгльорство по време на сесия" и безрезервно понасяне на колективната отговорност.

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини