Стартира записването за сезон`2013 на ГФЛ - Асеновград

За поредна година Градска Футболна Лига организира шампионат по футбол на малки вратички, съобщават организаторите. От днес до 7 март, всеки желаещ отбор ще може да се запише за сезон`2013, като попълни следната регистрационна форма.

Надпреварата се провежда по всички стандарти на Европейската федерация по мини футбол (EMF), чиито член от този сезон е ГФЛ.

Мачовете са с продължителност 2 по 25 минути, в които участие взимат два отбора, съставени от по шест футболиста – вратар и 5 полеви. Отборите имат право да неограничен брой смени, извършвани по време на игра (хокеен тип). Мачовете се играят през седмицата, като началният час е 19, а през уикенда е възможно мачове да има през целия ден, но само ако са били отложени.

За да сформирате отбор, е необходимо да имате минимум 9 футболиста, записани в отбора си. Всички записани отбори ще бъдат разпределени в групи, в които ще играят всеки срещу всеки по два мача по между си. Паралелно със шампионата, всички отбори се борят и в елиминационния турнир "Купата на Асеновград".

По предварителни разчети, надпреварата ще се проведе в периода от 11 март до 1 декември т. г., като е предвидена лятна пауза, стартираща на 15 юли и приключваща на 18 август.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини