Бързи и яростни 7 ще се появи още през 2014 г.

Вин Дизел потвърди за продължението на поредицата.

„Бързи и яростни 6” още не е излязъл по кината, а Вин Дизел вече потвърди, че още следващата година ще можем да видим и „Бързи и яростни 7”. Точната дата на премиерата ще бъде 11 юли.

Американският актьор е разкрил информацията по време на CinemaCon – специално събитие за представители на киното в Лас Вегас. Заедно с Дизел са били и други звезди от хитовата автомобилна поредица като Пол Уокър, Тайрийз Гибсън и Мишел Родригес. Всички те са коментирали, че филмовата серия е надминала очакванията и те са особено доволни, че са част от нея.

Както вече е ставало дума, шестият „епизод” на „Бързи и яростни” ще тръгне по кината от 24 май. Филмът е сниман на няколко интересни локации, сред които са Лос Анжелис, Лондон, Шотландия, Ливърпул и Канарските острови.

Междувременно другата година „Бързи и яростни” ще срещне конкуренция в излизащия тогава „Need for Speed” (Жажда за скорост). Преди това ще имаме възможността да видим и „Rush Movie”, който ще разкаже за конкуренцията във Формула 1 на Ники Лауда и Джеймс Хънт.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини