Редактор в ухото на водещия Д. Цонев: Ти нормален ли си, Миткооооо!?

Водещият на предаването по bTV “Лице в лице” Димитър Цонев беше порицан в ефир за това, че задава въпроси, които "лично бил помолен" да спести. В епизод на предаването от 3 април Цонев пита зам. главния прокурор Борислав Сарафов как върви разследването по трите обвинения срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов. В този момент редакторката на предаването започва да крещи в слушалките на Цонев да не задава този въпрос, тъй като изрично го била помолила за това. Тя казва това толкова силно, че звукът от слушалките влиза в микрофона. Този опит за своевременна цензура не беше широко известен до вчера, когато “Господари на ефира” го извадиха на бял свят, увеличавайки гласа от слушалката.

“Лично те помолих това да не го питаш!”, казва женски глас в слушалката на Цонев, а гласът й е уловен от микрофона на водещия. Видимо притеснен от въпроса, Сарафов е лаконичен и заявява, че подробности ще има, когато приключи разследването срещу Мирослав Найденов.

Виковете на редакторката обаче продължават и тя започва да трие сол на водещия: “Ти нормален ли си!?”, “Миткооо?!”. Краят на редкаторската намеса е ознаемнуван от едно пълно с недоволство и разочарование "Значиии!"

Видео от гафа можете да видите ТУК.

Източник: Преса

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини