Публикуваха имената на кандидатите за директори в три димитровградски градини

Имената на кандидатите за директори на три димитровградски градини станаха ясни днес. Те бяха публикувани на сайта на Общината, след като преди повече от месец бе обявен конкурса за вакантните длъжности.

За директорското място в ОДЗ "Лилия" в кв."Изток" се надпреварват Антония Илиева и Златка Титова. Комисията с председател шефът на образованието в Общината Антоанета Шаркова е преценила, че документите и на двамата кандидати са изрядни и се допускат за участие в следващия етап. Останалите членове са юристконсултът Димитър Гавазов и експертът Минка Стоянова.

Желание да управлява ОДЗ №4 има само един кандидат. Това е Иванка Петрова, временен директор на градината, която също е допусната до участие в следващия етап на надпреварата.

Три дами се борят за шефското място в нашумялата напоследък в публичното пространство ЦДГ №1. Освен временната шефка Нина Йотова, другите кандидати са Антония Илиева и Тонка Александрова. Илиева се надпреварва и за директор и на ОДЗ "Лилия", а Тонка Александрова е учител в ЦДГ №1. Както вече писахме, част от колектива на ЦДГ №1 е против началничката си в момента Нина Йотова и настоява за прозрачен конкурс.

Последният етап на надпреварата е утре- 14 август, когато ще има тест с допуснатите кандидати и интервю.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини