Lidl стъпи и в Асеновград

До 50 на сто стигат намаленията в новооткрития магазин на Lidl в Асеновград. Официалното откриване днес бе съпроводено от силен интерес от страна на гражданите, които не пропуснаха да коментират качеството на стоките и впечатлилите ги промоции. Най-много внимание събраха предложенията за фритюрник за 39 лв., детски килим за 10,99 лв. и матрак за 79 лв. Попритеснени, че промоционалните стоки бързо ще се изчерпят, напористи асеновградчанки приеха с въздишка на облекчение новината, че специалните намаления в магазина ще продължат цяла седмица.

С отварянето на всеки нов магазин Lidl се разкриват до 25 нови работни места. Освен че работната им заплата е над средната за отрасъла в страната, всички те получават допълнителни привилегии като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна на определената от държавата максимална стойност от 60 лв. и др.

Асеновград е 39-ият български град, а магазинът 67-мият в страната. "Щастливи сме, че Асеновград е сред градовете, които се присъединиха към семейството на Lidl. Вярваме, че ще успеем да предложим на асеновградчани отлично разнообразие на качествени стоки на аткрактивни цени", заявиха от ръковоството на Lidl България.

Оттам подчертаха, че основните хранителни продукти в магазина, като хляб, млечни продукти, колбаси, пилешко и т.н., са в мнозинството си български.

Магазинът ще работи без почивен ден.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини