Пловдивски лекар е убиецът, смазал с брадва собствения си баща край Мулдава

Д-р Мариан Колев е пловдивчанинът, убил баща си край Асеновград, научи Асеновград.НЕТ. Убийството е станало в личното му Волво във вторник през нощта.

Бащата Кольо Марков Колев и синът пътували към асеновградско село, когато се скарали. Стигнало се дотам, че синът посегнал на възрастния си родител с брадва. Черепът на 83-годишния мъж е смазан. За какво са се карали до момента е неизвестно, но и двамата са били пияни, разказват запознати.

Колата е забелязана от мулдавци в сряда сутринта и те незабавно уведомили местния полицай за съмнително изоставеното возило край селото им. Той е открил окървавения труп на дядото.

Вчера през деня в центъра на Мулдава е пристигнал мъж, свидетели го описват като мръсен, неугледен и раздърпан. Вонял на алкохол и издирвал колата си, която не помнил къде оставил. 45-годишният мъж е арестуван. Той е признал за убийството, споделил, че двамата с баща му са пили много мастика.

Д-р Колев е бил общопрактукуващ лекар в Манолско Конаре, филиал село Ясно поле. Хората там си го знаят като непрекъснато пиян, не ги обслужвал както трябва. След като се махнал от селата в община Марица, започнал работа във II Градска в Пловдив, но, заради пристрастяването му към чашката, бил изгонен и оттам.

Мариан Колев живеел в Скутаре на семейни начала с жена, от която има дете, след това в Пловдив. Баща е и на още едно дете.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини