Четири полицейски управления на крак за похитена жена от Черноочене

Трима мъже, отвлекли 27-годишна жителка на чернооченско село, са установени и задържани в РУП-Кърджали. Престъплението било извършено в събота малко след 17 часа.

Жената била пресрещната на улицата, принудително качена в автомобил, след което похитителите изчезнали в неизвестна посока. Веднага след подадения сигнал започнали издирвателните действия на териториите на полицейските управления в Кърджали, Хасково, Асеновград и Чепеларе, в резултат на които жертвата била установена. Според данните й тя била държана в чепеларско село около 5 часа и успяла да избяга.

При допълнителните издирвателни действия в землището на Житница бил открит Фолксваген, с който било извършено отвличането. Криминалистите задържали и тримата автори на престъплението – О.Ф. /29г./, Б.Ф. /30г./ и Ш.Ш. /22г./.

По първоначални данни единият от групата пращал годежари при 27-годишната жена, но след като не получил желания отговор, организирал отвличане. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини