Пожелайте си нещо! Настъпи новолуние в знака на Рака

Настъпи новолуние в знака на Рака. На всяко новолуние можете да си пожелаете нещо, което искате най-силно и то ще се сбъдне! Не пропускайте никога този магичен момент.

В дните на новолунието при много хора се наблюдава опустошаване на чувствата, те стават вяли, безразлични, често до пълна безчувственост. Хората стават едностранни, неуравновесени, зле се приспособяват към обстоятелствата, намалява се разбирането, снижава се паметта и нараства вероятността от грешки и смущения в поведението, пише actualno.com.

Днешното новолуние се случва в знака на Рака, който отговаря за миналото и като прибавим факта, че Меркурий е ретрограден, миналото може да нахлуе с пълна сила. Ще се обърнем към минали събития с усещания, да се „ровим” в себе си и душата си, изпитвайки силна потребност да въведем ред там. Ще ни се иска повече уют, стабилност и красота.

Големият Юпитер е насочил лъчите си към въпросите, за които отговаря Ракът – нашият вътрешен свят, усещанията ни, чувството ни за комфорт и безопасност, зовът на душата ни, желанието да се грижим да близките си.

Сега нашите емоции посочват слабите ни места, изпълнени с болка и които имат нужда от изцеление. Луната в знака Рак ни прави емоционално неустойчиви. Някои може да изпитат съжаление към самите себе си, а други ще строят въздушни замъци.

В близките дни най-добре се откажете от взимането на важни решения и да не се впечатлявате прекалено от интересни предложения, тъй като няма да сте запознати с цялата информация. В личните отношения може да се появи борба за власт. Не се поддавайте на капана на носталгията и тъгата по миналото, не търсете срещи с хора от миналото – това е само временно желание, което скоро ще премине, а връщането към тях само ще усложни всекидневието.

Това е добър период (продължаващ три дни), за да помислите как да преустроите дома си, да го направите по-уютен. Ако имате проблеми в отношенията, сега е моментът да покажете загрижеността си и готовността за съпричастност към членовете на семейството. Ако сте планирали отпуската си точно сега, сте уцелил най-подходящия момент.

Действително сега е моментът да помързелувате, да се поглезите с релаксиращи процедури и да се отпуснете.

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини