Последното предсказказание на Кочовска: Вирус ще затрие България

Светът е на прага на трета световна война, но не бомби и огън, а смъртоносен вирус ще затрие България. Това казала плевенската екстрасенска Вера Кочовска малко преди смъртта си през 2011 година. Това припомниха и нейни близки сподвижници и любители на паранормалното, които се събраха на симпозиум в София, на който я почетоха по повод 70-годишния й юбилей, пише "България днес".

В момента смъртоносната ебола вече прехвърля границите на Африка и настъпва към Европа. Кочовска казала, че нас не бива да ни плаши военен конфликт, а ужасяваща болест, като на фронта срещу нея ще се изправим всички ние - обикновените хора, а не военните.

Съсипана от дългогодишното безхаберие на политиците, здравната ни система ще се огъне пред мощта на епидемията и смъртните случаи ще са десетки хиляди, твърдял феноменът. Побеснели от нехайството на политиците, хората ще излязат по улиците и ще положат на публичен линч виновните за кризата. Близки до гадателката разказаха, че Вера е изцелила много народ, но тя е имала и рядка пророческа дарба, с която никога не е парадирала.

Едно от най-знаковите й пророчества е, когато през 1990 г. тя пише писмо до парламента, в което предупреждава, че Партийният дом ще пламне като Райхстага. "Кървавото писмо" попаднало в ръцете на Александър Лилов и Атанас Семерджиев, но те само се посмели на пророчеството. Кочовска не веднъж е заявявала, че политиката е мръсна работа за подлеци. Говори се, че неин клиент е бил самият Владимир Путин. Тя го наричала Володя. Тя смятала, че той е много земен и човечен и се хвалела, че често му е гостувала.

Новини бг


Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ки
    кико
    1 0
    22:13, 8 дек 2014
    Ех Верка Верка,моли господа Ийсуса наш,да ни подмине и с тая чаша,но не както ти искаш,а нека бъде волята негова,амин
Последни новини