Връщат Косъма в „Под прикритие"

Продуцентите на „Под прикритие" обмислят решителен ход, за да върнат добрата стара слава на своята сага. След като сериалът изчезна от тв ефира за повече от година, поредицата се очаква да се завърне с гръм и трясък за началото на следващия сезон, по-точно през есента, пише "Всеки ден".

Димитър Митовски е замислил много силен ход, а именно да завърне в играта образа на Александър Сано - Косъма, разкриват запознати. Бригадирът в групировката на Джаро бе разстрелян жестоко през третия сезон и това потопи в дълбока скръб хилядите почитатели на сериала.

Авторите на „Под прикритие" имат нужда от силен герой, около който да се завърти интригата през новия сезон. За това ще се разчита предимно на братята Захари и Явор Бахарови.

Идеята Косъма да „възкръсне" била дадена от шефката в БНТ Севда Шишманова. Тя настоявала да получи гаранции, че новият сезон ще се радва на силен зрителски интерес, та да рискува и да заложи на него. Не е ясно само как точно ще бъде съживен симпатичният мафиот. Едно от предложенията, което обсъждат тези дни сценаристите, било да се окаже, че Косъма през цялото време е бил в програма за защита на свидетелите, а смъртта му е била инсценирана.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини