Световен дебют за новата Sonata на Hyundai

Централно място на щанда на Hyundai по време на международното изложение в Женева беше отделено на обновената версия на шестото поколение на Sonata.

Едно от първите неща, което прави впечатление в екстериора на новата Sonata на Hyundai е по- обемната предна решетка. Веднага след това вниманието се приковава от новите предни светлини, фаровете за мъгла и множеството допълнителни стилни апликации.
Промените в задната част на автомобила са свързани с по- изразителните черти на бронята и по- спортното цялостно излъчване.

Дебют в интериора на новата Sonata На Hyundai прави синьото LED осветление на централната конзола и контролните бутони.

Седалките на модела са с нов дизайн и управление, подобрена е ергономията на контролното табло и се предлагат нови аудиосистемив това число една с чейнджър за 6 диска и възможност за възпроизвеждане на МР3 файлове.
В подлакътника на централната конзола са интегрирани товарно отделение и AUX/USB вход за iPod или друг МР3 плейър.

В гамата задвижващи агрегати на новата Sonata са включени представители на новата Series II Theta бензинова гама.
Двулитровият и 2.4 литровият мотор предлагат увеличения в максималните мощности от съответно 144 до 164 к.c. и от 167 до 174 к.с.

Увеличение в конските силие постигнато и при 3.3 литровия V- образен, шестцилиндров агрегат- от 233 до 255 к.с. 2.4 литровият бензинов двигател се предлага с петстепенна автоматична трансмисия.

Двулитровият CRDi дизелов задвижващ агрегат вече генерира 159 к. с. и може да бъде комбиниран с шестстепенна механична или четиристепенна автоматична предавателна кутия.

Освен на оразмерената с помощта на компютър конструкция на купето, бъдещите собственици на новата Sonata на Hyundai могат да разчитат на стандартните предни и странични предпазни въздушни възглавници, възглавниците тип "завеса" за страничните стъкла, активните подглавници, електронната стабилизираща програма със система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, както и на четириканалната спирачна антиблокираща система с електронно разпределение на спирачното усилие.

Източник: novjivot

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини