Киа Моторс България откри шоурум в Хасково

КИА Моторс България приветства още един член на своето голямо семейство – фирма "РАДИС" ЕООД, представител на марката за Хасково и региона. На празнично събитие по повод откриването на новия комплекс присъстваха около 50 човека, настоящи и бъдещи клиенти на марката и много приятели. Церемонията започна с освещаване на новия автосалон. Коктейл, приятна музика и много настроение съпроводиха мероприятието.

Фирма "РАДИС" ЕООД е създадена през 2006г. година като основната й дейност е застраховане и продажба на автомобили до 1 година внос от Германия. От начало на 2008г. фирмата е официален представител на Impact Corporation, занимаваща се с оползотворяване и преработка на опаковки. Близо година "РАДИС" ЕООД е регионален представител на висококачествените американски масла Политрон, като предлага количества и разфасовки на едро и дребно. Екипът работещ във фирмата се състои от 6 човека, които всекидневно се стремят всеки клиент да бъде отлично обслужен.

Новият автоцентър в Хасково е разположен на 295 кв.м. закрита площ. Шоурумът, където могат да бъдат разгледани новите модели на марката КИА е с площ от 140 кв.м. За употребявани автомобили фирмата предлага смяна на масла и филтри в сервизно помещение на площ от 100 кв.м. Разполага и с помещение за складиране на авточасти. Всеки клиент може да получи подробна информация за марката КИА в уютно помещение с площ от 40 кв.м.

Новооткритият автослаон се намира на адрес: град Хасково, ул."Димитровградско шосе", (изхода за Димитровград), тел. 038/642188 и 038/642189.


KIA Motors Corporation (www.kia.com ) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 14-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 1.4 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 165 страни. Днес КИА има 40 000 служители и годишни приходи от 17 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и международен спонсор на Davis Cup. КИА е и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup – както и EUROTOP партньор на UEFA. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън "Силата да изненадваш" – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Източник: auto-press.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини