Марешки: Стига защита на картели и лобистки скандали

Веселин Марешки и представляваната от него партия Воля настояват в декларация държавата да се справи с битовата престъпност, а не да защитава картела.

По повод поредната новина за бити лекари - този път в Пловдивската окръжна болница, изразяваме нашата категорична подкрепа за тях и за всички български медици, които полагат неимоверни усилия, за да продължават да работят при тези ненормални условия. Това се посочва в декларация от Веселин Марешки и представляваната от него партия Воля. 

В нея се настоява правителството да вземе мерки за прекратяване на насилието над българските лекари. 

"Вместо да покровителстват картелите и да се занимават с вътрешно-партийни лобистки скандали, управляващите е крайно време да се заемат с реалните проблеми на хората", посочват от ПП Воля. 

ПП Воля настоява и ще направи всичко по силите си за спешни управленски действия за защита на всички българските граждани, не само на удобните на управляващите. 

Превръщането на България в територия с необразовано и лесно манипулируемо население може да е цел на политическия и икономическия картел, но нашата ВОЛЯ е да живеем в щастлива и горда България. Онази България, която учи света на своите ценности и му дава своите велики открития. Заедно можем да го направим, пише в декларацията.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Вв
    ввв
    0 0
    16:59, 2 юли 2017
    Г-Н Марешки кво се прави на голяма работа?Като е толкова богат,че не си знае парите,като е толкова добър,честен и коректен знае ли какви заплати получават работещите в неговите аптеки?Или на него му е достатъчно мениджърите и тийм лидерите му да са добре платени???Знае ли че редовно има текучество на кадри в неговите аптеки и запитвал ли се е защо?Или си мисли,че просто на хората не им се работи,а видите ли той е благодетел голям,защото осигурява работа на много хора!?Знае ли,че хората фармацевти на фронта получават по около700-800 лева и работят не по 8 часа.,знае ли ,че не квалифицираните кадри отзад в склада работят много повече от 8 часа и получават 450 брутно възнаграждение......?Ами от телевизионния екран е много лесно да лобираш,да обвиняваш,да се правиш на голяма работа,без да знаеш за реалността!Кой млад човек ще работи за тези пари!?Що ли не оставите дъщеря си с толкова пари да си плаща наем,сметки и храна....!!!???И Вие като всички работодатели не се стремите да задържите и стимулирате кадрите си-и затова ще има голямо текучество.Е Варненските аптеки може да са с по-добри заплати,но в т.нар. провинция е оле-мале.Направете промени първо в собствения си бизнес,пък после оправяйте държавата!
Последни новини