Зимните олимпийски игри Пьончан 2018: безпрецедентна интерактивност

За да отбележат 100-те дни до Зимните олимпийски игри в Пьончан 2018, Discovery Communications и Евроспорт разкриха своите планове за промяна на зрителското преживяване по време на най-голямото спортно събитие за годината.

Първите дигитални игри за европейските зрители

Евроспорт ще предостави първите напълно дигитални игри за 48 европейски пазара, с картина на живо и при поискване на всички екрани. Интерактивната платформа Евроспорт Player ще бъде единственото място, където феновете ще могат да гледат всяка минута, всеки спортист и всеки спорт – онлайн, на смартфон, таблет или свързани телевизори. Повече от 4000 часа картина и над 100 спортни събития ще бъдат на разположение на феновете, включително 900 часа живо предаване.

Евроспорт Player предоставя на зрителите възможност да персонализират съдържанието, което получават, и по този начин да бъдат свързани повече от всякога с представянето на своите местни олимпийски герои. Кампанията „Направи ги свои“, която стартира през ноември, ще призовава феновете да избират какво съдържание от игрите да гледат, как и кога да го правят.

Технологии и иновации

Иновациите ще бъдат в основата на отразяването на Евроспорт. Телевизията ще използва най-новите технологии, повече бази данни, както и 1100 камери, с които фенове ще се чувстват по-близо до действието.

Акцент ще бъде и новото студио Eurosport Cube, в което картината от игрите ще е подплатена с иновативна технология, предоставяща увеличена реалност и данни. Това ще пренесе феновете в интерактивна среда с най-добрите възможни анализи на действието.

Анализи от световни спортни звезди

Глобалният мащаб на Евроспорт ще помогне за включването на повече световноизвестни и местни експерти, които със своите репортажи, коментари и анализи ще направят феновете още по-съпричастни с игрите. В това число влизат и редица бивши атлети, които са достигнали до върховете в своя спорт и с постиженията си са надхвърлили далеч границите на своите държави.

Задълбочен анализ ще представят над 150 експерти на зимните спортове и коментатори, между които 58 олимпийци, носители на 75 олимпийски медала, в това число 28 златни олимпийски отличия.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини