13 °C

ESCOM препоръчва на своите клиенти да плащат сметките си по електронен път

Във връзка със ситуацията с коронавируса и предприеманите от държавата мерки, ESCOM отново отправя препоръка към своите клиенти да плащат по възможност сметките си по електронен път. Това е възможно с всяка банкова карта, чрез ePay, PayPal и EasyPay.

В Асеновград за периода на извънредното положение заради коронавируса, временно е затворена касата в центъра – на ул. "Крайбрежна" №6. За момента работи само касата на бул. "България" №12А. Там се извършва редовна дезинфекция, клиентите се допускат по един, но в условията на очаквано разпространение имате възможност да платите онлайн. С това компанията се присъедини към усилията в страната да се ограничат контактите и струпването на хора на едно място.

Как да си платим сметката за интернет и телевизия лесно и удобно

1. Отворете сайта на ESCOM https://escom.bg

2. Кликнете на „ВХОД“ от менюто /последното горе вдясно/

3 Въведете „потребителско име“ и „парола“ , изберете град.

Името и паролата са Ви създадени при сключване на договора и са същите с които се логва вашият рутер за достъп до интернет.

4. Проверете името и адреса на страницата с информация. Изберете за колко месеца искате да заплатите /по подразбиране е един/.

5. Натиснете „Плащане Онлайн“

6. На екрана се изписва сумата за плащане. Имате 3 опции за заплащане на сметката.

- посредством системата на ePay

- през сайта на PayPal

с използване на Банкова карта през гейтуей на ОББ

Можете да изберете най-удобната за Вас опция.

При избиране на една от 3-те опции ще се отвори сайта на избрания от Вас платежен посредник и ще трябва да въведете данните си, които са за съответния посредник. Сигурността на личните данни се гарантира от платежния посредник.

Примерен екран за ePay. Mожете да платите по електронен път – с Вашия акаунт на ePay, с код на Банкомат или с код на каса на EasyPay

Примерен екран за ОББ гейтуей – въвеждат се само данни за картата Ви.

Завършете плащането и сметката Ви е платена.

ESCOM

***************************

Молим временно да отложите всякакви промени и актуализации на устройствата си – не променяйте рутери, компютри и други устройства, за които се изисква наше посещение – екипите ни временно преустановяват посещенията по домовете! Търсете съдействие на нашите телефони 0331 /65 359, 0331 93 636 и поддръжка на 0899 877 459.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини