3 °C

Борисов изпълнява работните си задължения, увери пресслужбата

И към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет, обяви правителствената пресслужба след като по-рано днес Борисов обяви, че е с положителен тест, чувства общо неразположение и се лекува в домашни условия.

Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера, посочва службата.

Източник: dnevnik.bg

Коментари в сайта (7)

 • 1
  3,
  3,14
  5 -1
  06:37, 26 окт 2020
  Десет години само болни ни управляват!Затова сме стигнали дъното!
 • 2
  Хх
  ХХ
  3 0
  08:30, 26 окт 2020
  Къде са ваксините за народа ?
 • 3
  ??
  ????
  3 0
  09:13, 26 окт 2020
  Теб ще те излекуват,но на "лошия материал" едва ли някой ще обърне внимание.Само когато умрат,ще ги пишат, че са от вируса!
 • 4
  Жо
  Жоро
  5 0
  09:15, 26 окт 2020
  От никакъв Коронавирус не е болен тоя изрод.
  Това е част от програмата на ГРОБ за затягане на мерките.
  А пък и ще има оправдание да се покрие тулупът отвратителен.
 • 5
  Ня
  Някой
  5 0
  09:24, 26 окт 2020
  Ода на радостта!!!
  Нека камбаните на всички храмове бият денонощно по поръка на метрополитите за оцеляването на любимия им лидер! Нека джамиите станат мястото, където вярващите също целодневно да отправят молитви за спасението на вожда! Синагоги и прочее да пеят псалми и дано ги чуят отвъд, Той да оцелее! Европейската народна партия също да бди за спасението на душата Му, че ако се разприказва – спукана им е работата…Хамериканците, по специално тия от дълбоката държава вече треперят за следващите разплащания по „фантомите“, дето пък въобще не са й планирани от тях, и организират бдения за възхвала на тоя, дето плаща за да оцелява. Кремъл обяви, че без него потоци, аецови и прочее са свършили и затова да не дава още богу дух. Ердоган лично е потресен, че ако с Него се случи нещо, ДПС-то също ще трябва да разчита само на еничарите. Изобщо настъпи световен катаклизъм защото Той се прави на болен … за да излъжи пак всичките, и най-вече себе си, че е нещо. Това НИЩО!
 • 6
  **
  * * *
  4 0
  10:01, 26 окт 2020
  Дано пукне крадливата комунистическа мутра.

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020
Последни новини