Областният управител критикува Община Димитровград за организацията и спазването на мерките на пазара

Областният управител Д-р Стефка Здравкова на пресконференция след онлайн заседание на Областния кризисен щаб, критикува изпълнението на мерките на Община Димитровград за работата на пазарите в града.

"Апелирам кметовете на населени места да засилят контрола, тъй като според мен е незадоволителен към този момент. В Димитровград общината, г-н Димов и техния Общински щаб трябва да акцентират най-вече за контола върху тържищата, както знаем там са най-големите пазари в страната. Там трябва изключително строго и коректно да бъде съблюдавана организацията на самото тържище, тъй като според мен, явно и според министъра се оказва, че са по-повратна и критична точка отколкото училищата специално в тази община.", заяви областният управител. Здравкова поясни още, че пазарът е общински и отговорността за спазването на противоепидемичните мерки е на Община Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Tt
    Tt
    15 -2
    16:59, 13 ное 2020
    Кви мерки иска тая шамандура,пазарите са на открито,маските са задължителни какво друго.То по тая логика забранете и движението по тротоарите
    • Те
      Тенева
      0 0
      18:56, 25 ное 2020
      Да! Само има допълнение за 1.5 м разстояние.Какъв е проблема.
  • 2
    Ам
    Ама
    9 -4
    18:59, 13 ное 2020
    Ама как тази пишман докторка ще критикува димитровградския кмет. Този отличник на герберското управление. Отвсякъде само похвали за него, а тази.....как си позволява да отправя критики към "великия" лъжец и купувач на дипломи. След като си има и такъв велик келнер, който му събира таксите от пазара. Е, това е важното, а не спазването на някакви вятърничави заповеди.
  • 3
    4 -2
    20:30, 13 ное 2020
    Оная корумпираната да не се обажда.
  • 4
    Ди
    ДИМО ИВОВ
    3 -1
    21:28, 14 ное 2020
    Няма да спра пазара,на дъщерята и зетя чейнч бюрото ще спре и трябва аз да ги издържам а за момента няма откъде да се гепят пари.
Последни новини