проф.Емилия Янева: Гергана Кръстева е подготвен юрист и ще бъде и добър законодател!

Преподавателят по международно право в Калифорнийския държавен университет проф.Емилия Янева се присъедини към гражданската подкрепа за кандидата за народен представител от ГЕРБ-СДС Гергана Кръстева.

Проф. Янева е уважаван преподавател и кандидат на юридическите науки с повече от 28-годишен опит в международното право. Родената в Димитровград и наследничка на първия кмет на града професор Янева споделя своите впечатления от контактите си с Гергана Кръстева в работата й като председател на Общинския съвет.

"Гергана Кръстева е човек, който не само познава добре законите и знае как да бъде полезен на гражданите на Димитровград, но и човек, които има широк кръгозор. За нуждите не само на града, но за нуждите на България. За това как утрешния ден на България да бъде по-добър от днешния. Тя е човек на делото. Това, което мисли, идеите, които получава от другите, в разговорите си когато научава за нуждите им, това тя превръща в програма за действие. Бях много зарадвана, че нейната кандидатура е издигната за народен представител. Сигурна съм, че в парламента жена като нея, способен и подготвен юрист като нея, ще бъде и добър законодател. Димитровградчани ще имат един човек, на когото могат да разчитат да представя интересите на града, а България ще има един депутат в парламента, с който ще може да се гордее и на национално и на международно ниво.", казва в свое интервю уважаваната проф. Емилия Янева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини