27 °C

Щур празник за децата на Асеновград в Градския парк (снимки)

Изображение 1 от 6

  „Честит празник, мили деца! Днес с вас се смеем и празнуваме и всички ние – вашите родители, баби и дядовци, защото всеки, макар и неосъзнато, запазва частица от детството в себе си завинаги. Желая Ви здраве и безгрижни дни!

  Изследвайте с любопитство всяка новост около себе си. Учете се на доброта и обич!“ - с тези думи кметът на Асеновград доктор Христо Грудев поздрави децата по повод днешния празничен за тях ден – 1-ви юни.

  Щур детски празник организира община Асеновград за най-малките асеновградчани в Деня на детето.

  Точно в 10:00 ч. в Градския парк започна празничната програма. В нея се включиха сеца от ДГ "Мир", ДГ "Никола Вапцаров", ДГ "Дружба", ДГ "Асенова крепост", НЧ "Родолюбие" и Фондация "Детски събития".

  Специални гости на празника бяха любимците на децата - кученцата Чейс и Скай (маскот).

  Заместник-кметът инженер Петър Петров присъства лично и откри тържеството, като отправи поздрав към децата в този специален за тях ден.

  „Мили деца, искам да Ви пожелая честит Ден на детето! Пристъпвайте смело напред в начинанията си. Рисувайте живота си така, както мечтаете.

  Скъпи родители, учете децата си на доброта и състрадателност. Подкрепяйте ги винаги, показвайте им правилния път, когато грешат.

  Приоритет за община Асеновград са най-малките жители, защото те са бъдещето, в което всички се надяваме.

  Пожелавам Ви да се забавлявате и да останете с приятни спомени от нашите приятели, които гостуват днес в Градския парк на Асеновград“, каза заместник-кметът пред присъстващите.

  Програмата на общината в Деня на детето продължава от 18:00 ч. в Градска библиотека "Паисий Хилендарски", където ще се проведе традиционният празничен концерт на ученици от класа на Кети Стоянова, посветен на 1-ви юни.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  17 юни 2021
  Последни новини