Щур празник за децата на Асеновград в Градския парк (снимки)

Изображение 1 от 6

    „Честит празник, мили деца! Днес с вас се смеем и празнуваме и всички ние – вашите родители, баби и дядовци, защото всеки, макар и неосъзнато, запазва частица от детството в себе си завинаги. Желая Ви здраве и безгрижни дни!

    Изследвайте с любопитство всяка новост около себе си. Учете се на доброта и обич!“ - с тези думи кметът на Асеновград доктор Христо Грудев поздрави децата по повод днешния празничен за тях ден – 1-ви юни.

    Щур детски празник организира община Асеновград за най-малките асеновградчани в Деня на детето.

    Точно в 10:00 ч. в Градския парк започна празничната програма. В нея се включиха сеца от ДГ "Мир", ДГ "Никола Вапцаров", ДГ "Дружба", ДГ "Асенова крепост", НЧ "Родолюбие" и Фондация "Детски събития".

    Специални гости на празника бяха любимците на децата - кученцата Чейс и Скай (маскот).

    Заместник-кметът инженер Петър Петров присъства лично и откри тържеството, като отправи поздрав към децата в този специален за тях ден.

    „Мили деца, искам да Ви пожелая честит Ден на детето! Пристъпвайте смело напред в начинанията си. Рисувайте живота си така, както мечтаете.

    Скъпи родители, учете децата си на доброта и състрадателност. Подкрепяйте ги винаги, показвайте им правилния път, когато грешат.

    Приоритет за община Асеновград са най-малките жители, защото те са бъдещето, в което всички се надяваме.

    Пожелавам Ви да се забавлявате и да останете с приятни спомени от нашите приятели, които гостуват днес в Градския парк на Асеновград“, каза заместник-кметът пред присъстващите.

    Програмата на общината в Деня на детето продължава от 18:00 ч. в Градска библиотека "Паисий Хилендарски", където ще се проведе традиционният празничен концерт на ученици от класа на Кети Стоянова, посветен на 1-ви юни.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини