Как да прекараме най-добре безпаричния си отпуск

Иска ви се да си отпочинете добре, но изпитвате финансови затруднения? Не се предавайте на нещастието и извлечете максималното от отпуската си. Предлагаме ви няколко съвета в името на една по-ярка и по-весела почивка на ниска цена.

1. Отидете на пикник с приятели. Почивката сред разлюляващата се от вятъра природа и естествения хлад, струещ от земята, ще ви дарят с нужната атмосфера, за да се отпуснете. Изберете някое живописно място, което се намира близо до водоем.

2. Организирайте си пижамено парти. Поканете своите най-добри приятелки и пригответе всичко идеално, за да могат да нощуват у вас. Снабдете се с хубави филми, от които ще ви заболят коремите от смях.

3. Устройте си спа салон. Разбере какви процедури можете да направите напълно сами у дома. Те ще ви позволят да се отпуснете докато се грижите за красотата си.

4. Разговаряйте с близките си. Може въобще да не си давате сметка колко много интересни истории могат да ви споделят вашите баба и дядо или пък чичо и леля. Разпитайте ги за живота им. Опитът им ще ви помогне за в бъдеще.

5. Спомняте ли си любимото ви детско, когато бяхте малки? Изгледайте го сега и вижте как са се променили възприятията ви спрямо тогава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини