Телевизията отряза мераците за по-ранен час на ЦСКА - Литекс

Феновете на ЦСКА трябва да се приготвят за късно лягане утре. bTV action отряза с официално писмо мераците на "червените" за преместване на полуфинала с Литекс за по-ранен час, информира "Стандарт". От "Армията" си направиха устата за 18:00 или 19:00 ч. Шефовете на ЦСКА получиха подкрепата на полицията, където също им писна да охраняват мачове по нощите. Оказа се обаче, че програмната схема няма как да бъде променена и полуфиналът остава за 21:00 часа.

Така наистина ЦСКА ще трябва да се пребори с тъмнината и конкуренцията на финала за купата между Реал и Барса, който започва в 22:30.

От "Титан" направиха жест към публиката и пуснаха евтини билети за завръщането на клубния стадион. Цената им е между 2 и 10 лева, отделно има отстъпки за ученици и пенсионери. Домакините очакват поне 7-8 хиляди зрители на ключовия за сезона на ЦСКА мач.

Треньорът Милен Радуканов има други грижи. Все още под въпрос остава националът Костадин Стоянов. Той има лошо разтежение и пропусна дербито със Славия. Аут от групата е ирландецът Килиън Шеридън. Явно Радуканов окончателно се е отказал от дългуча и през лятото раздялата с него става неизбежна. Заради контузията на Стоянов групата на ЦСКА е от 19 футболисти, завръща се наказаният Борко Галчев.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини